Bewegend leren

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
119
Begin

Welkom bij de uitgebreide e-learning Bewegend leren. Deze e-learning wordt verzorgd door Sylvia Goossens van Skills2Move. Bij deze e-learning hoort het boek Bewegend leren – een praktische handleiding voor het basisonderwijs. Deze wordt ieder weekend verzonden. Het is een extraatje bij de e-learning, tijdens de e-learning zelf maken we er geen gebruik van.

Extra materialen

Op deze pagina kun je zowel het werkboek (Word, zodat je er digitaal in kunt werken), als een e-book met werkvormen downloaden. Deze werkvormen passen bij de diverse lessen van deze e-learning en worden ook per les als download beschikbaar gesteld. Enkele werkvormen worden vergezeld van een instructiefilmpje en/of afbeeldingen.

Opzet van de e-learning bewegend leren.

Deze e-learning bestaat uit lessen (hoofdstukken) en onderwerpen (sub-hoofdstukken). De structuur hiervan is onder dit tekstvak duidelijk te zien. Zorg dat je steeds begint met een les, en daarna onder die les de onderwerpen stuk voor stuk afgaat. Op Onderaan ieder onderwerp kun je doorklikken naar het volgende onderwerp. Heb je alle onderwerpen van een les gehad, dan kun je onderaan de betreffende pagina klikken op ‘Markeer als afgerond’. Ga daarna via de zijkant naar de volgende les.
De eerste lessen zijn meer theoretisch van aard, maar al heel snel worden de lessen praktisch en direct toepasbaar in je praktijk. We willen je van harte uitnodigen de praktijkopdracht aan het einde van iedere les uit te voeren, en te verwerken in je e-book. Wanneer je dit doet, heb je aan het einde van je e-learning een prachtig document met direct toepasbare activiteiten voor jezelf gemaakt!

Mocht je in de loop van de e-learning praktische vragen hebben, dan neem je contact op met sylvia@skills2move.nl. Heb je technische vragen over de e-learning, mail dan naar esther@onderwijswereld-po.nl.

We wensen je een geweldige, inspirerende e-learning!