Expliciete Directe Instructie

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Dankjewel voor je inschrijving voor de professionalisering over Expliciete Directe Instructie. Nadat we deze professionalisering in groepsverband aangeboden hadden, bleef er een grote vraag naar het begeleid lezen van deze titel. Daarom hebben we ervoor gekozen deze ook via de Online Academy aan te bieden. Hieronder lees je meer over de opzet, en vind je de kortingscode, waarmee je bij Uitgeverij Pica tot 1 september 2019 10% korting krijgt op Expliciete Directe Instructie!

De achterkant van dit boek geeft de kern al aan: “EDI is een bewezen aanpak om de leseffectiviteit te verhogen en te zorgen voor succeservaringen en betere leerprestaties bij alle leerlingen. De vrouw of de man is daarbij de sleutel tot succes.”

Afgelopen jaar is er veel aandacht geweest voor ‘laat de leerkracht weer doen waar hij goed in is: lesgeven!’
EDI geeft je handvatten om dit op een bewezen effectieve en prettige manier te doen.

EDI is geschreven door John Hollingsworth en Silvia Ybarra en naar het Nederlandse onderwijs geschreven door Marcel Schmeier.

Opzet van de professionalisering

Deze professionalisering volgt de hoofdstukken van het boek.
Voordat je aan een nieuw hoofdstuk gaat beginnen, kun je op de Academy kijken naar een inleidend filmpje. Vaak wordt er naar aanleiding van dat filmpje ook een opdracht gegeven. Deze opdrachten kun je verwerken in je werkboek.

Aanvullend zijn er bij ieder hoofdstuk 1 of meerdere opdrachten. Deze vind je in chronologische volgorde in je werkboekje terug.

Onderaan iedere opdracht kun je zien tot welk hoofdstuk je door kunt lezen, totdat je bij een volgende opdracht komt. We sluiten af met een eindopdracht. Wanneer je het op prijs stelt, dat ik die van je lees, mag je die mailen naar esther@onderwijswereld-po.nl

Kortingscode

Met de code Joker19 (let op de hoofdletter!), krijg je 10% korting op Expliciete Directe Instructie, en ook op Effectief Rekenonderwijs. Hiernaar verwijzen we in hoofdstuk 10

Ik wens je heel veel plezier met deze professionalisering.
Lieve groet, Esther